Özel Proje Yazılımları

Antalya Web Site ekibi olarak yalnızca kurumsal firma tanıtım sistemleri veya e-ticaret sistemleri sunmuyor, çok daha farklı talepleriniz için de özel projeler hazırlıyoruz.

Özellikle firma içi iletişim ve iş takibi gibi durumlar için farklı projelere ihtiyaç duyulabilmektedir. İşte bu durumlarda devreye girip, Antalya Web Site ekibi olarak size özel çözümlerle ihtiyaçlarınızı karşılıyoruz.

Özel proje yazılımları nedir?

Özel proje yazılımları sunmak istediğiniz bir hizmetten, firma içerisinde uygulamak istediğiniz bir sistematiğe kadar birçok farklı konuda sizin talepleriniz ve ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere, size özel olarak hazırlanan yazılımlardır. Bu çalışmalar firmamızın sunduğu Antalya web sitesi tasarımı hizmetleri kapsamında bir alternatif olarak gösterilmemekte ve yalnızca size özel olmaktadır.

 

Özel proje yazılımları ile neler yapılabilir?

Özel proje yazılımları ile hayal ettiğiniz hemen hemen her şey yapılabilmektedir. Web sitelerinizin arama motorları ile ilişkilerini kontrol edebileceğiniz bir SEO yazılımından, bayilerinizin otomatik sipariş verebildiği ve stok takiplerini yapabildiği, kâr marjlarını sizin belirlediğiniz fiyatlar üzerinden gördükleri bir sisteme kadar birçok farklı özel yazılım yapılabilmektedir.

 

Özel proje yazılımlarında nelere dikkat edilmelidir?

Özel proje yazılımı ihtiyaçlarınızda dikkatli olmanız gereken bazı temel unsurlar bulunmaktadır. Sisteminizin stabil bir şekilde çalışması ve eksiklerin giderilebilmesi adına olası problemler karşısında ulaşılabilirliği ve devamlılığı olan bir firma tercih edilmesi son derece önemlidir. Antalya web site ekibi olarak altı yılı aşan geçmişimiz ve sürekli büyüyen portföyümüzle birçok özel projeye imzamızı atmanın ve bu projelerin geçen süreç boyunca devamlılığının yürütülmesinin gururu içerisinde sizlere hizmet vermekteyiz.

Özel proje yazılımlarında dikkat edilmesi gereken hususlar şöyle sıralanabilmektedir;

  • Yazılımınızın bir başka sistemin derlenmiş versiyonu olmaması
  • Sistemin ne yaptığını bilen bir profesyonel tarafından hazırlanması
  • Sistemin yoğunluk karşısında vereceği tepkilerin test edilerek aksiliklere karşı önlem alınmış olması
  • Sistemin güncellenebilir ve hazırlayan kişi yada firmanın ulaşılabilir olması
  • Güvenlik önlemlerinin alınması ve bütün güvenlik açıklarının kapatılmış olması

 

Antalya Web Site ekibi olarak sunduğumuz özel proje yazılımı fiyatları ise talepleriniz doğrultusunda değişmektedir. Görsel tasarımından güvenlik açıklarına kadar bütün detayları düşünülerek hazırlanmış profesyonel bir sisteme ihtiyacınız olduğunda, listenin öncelikli isimleri arasında yer alabilmenin gururu ile bireysel ve kurumsal hizmet vermekteyiz.